Gledajte Netflix uz pomoć VPN-a

Donosimo popis VPN servisa koji dopuštaju streaming popularne Netflix mreže za video sadržaj. Čak i korisnici koji ne žive na teritoriju SAD-a, sada mogu uživati u brojnim naslovima serija, filmova i animiranih dugometražnih filmova.

Netflix je nedvojbeno danas najpopularniji media streaming servis, koji broji više od 140 milijuna pretplatnika, a brojka kontinuirano raste. Unatoč tome, razlike u isporuci naslova variraju od države do države. Dakle, ako živite izvan SAD-a, recimo u RH, Netflix ponuda naslova je različita od one u SAD-u.

Za gledanje originalnog sadržaja, onog aktualnog u SAD-u, možete iskoristiti VPN servis. Važno je odabrati VPN koji dopušta streaming u svojoj mreži. Korištenjem pažljivo odabranog VPN servisa, možete pristupiti Netflix platformi sa SAD ili UK adrese, i pojačati kvalitetu sadržaja koji se nudi.

VPN za streaming Netflix filmova i serija

CyberGhost VPN je prvi na popisu jer je najbrži među ostalima, pouzdan i siguran. Sadržaj je kriptiran, a VPN servis nudi HD/4K streaming. CyberGhost raspolaže sa 5.600 servera raspoređenih u 90 država.

NordVPN još je jedan servis s kojim možete pristupiti na Netflix i pregledavati filmove i serije, sa IP adrese iz SAD-a ili Velike Britanije. Korisnicima se nudi P2P/Torrent razmjena podataka, i 30-dnevni period isprobavanja. NordVPN nudi velike brzine, jaku sigurnost i mnoge značajke privatnosti.

Sljedeći VPN je privateinternetaccess sa preko 3.000 servera koji su raspoređeni u 29 država. VPN nudi neograničen Bandwith, jaku enkripciju, i kako navode ne spremaju nikakve log datoteke o aktivnostima korisnika.

ZenMate je namijenjen brzom stremingu, na sigurnoj mreži sa dosta intuitivnim i lakim korisničkim sučeljem. Posebno se reklamiraju za streaming sadržaja sa USA IP adresa. Svakako vrijedi isprobati.

Zadnji, ali svakako zanimljiv VPN servis za streaming je vyprvpn. Radi na više od 70 lokacija diljem planete, i jedini od spomenutih reklamira dostupnost sadržaja u Kini. Nudi korisnicima jaku sigurnost, sa NAT Firewall opcijom.

Detaljno na ovu temu pročitajte na stranici thetopfivevpn.