Par zanimljivih igrica protiv dosade u zatvorenom

U nastavku ćemo predstaviti par zanimljivih video igara, s kojima možete provesti vrijeme, i skratiti dane dok boravite u zatvorenom. Posebno su dobre u vrijeme kada vlada korona virus, pa da krenemo s naslovima.

A Short Hike

Igrica jeste slabijih grafičkih detalja, no taj retro look daje neku posebnost ovoj avanturi. A Short Hike igrica podsjeća na igricu Zelda. Riječ je o zanimljivoj igrici, u prirodnom okruženju, sa otocima koje nastanjuju razne životinje.

Igrica nema mnogo razina, lako se igra i jako je zanimljiva. Dostupna je za besplatno preuzimanje u periodu između 12. i 19. Ožujka, za Windows, Mac, i Linuks sisteme. Igricu preuzmite sa linka (Epic Games Store).

Stardew Valley

Ova igrica nas podsjeća na jako populanu Facebook igricu Farma. Retro stil (grafika) vraća nas u vrijeme kada smo uživali u ovakvim elementima igranja. Možete uzgajati usjeve, graditi kuću i širiti se kako napredujete.

Igrica je dostupna za Windows, Mac, Linux (link), PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation Vita, iPhone, iPad, i Android.

Burnout Paradise Remastered

Da bi skratili vrijeme, svakako isprobajte ovu igricu. Trkaća igra u kojoj se zapravo ne trebate utrkivati. Odlična je za isprobavanje vještina za volanom, slobodno vozeći se dionicama raznih cesta, i uvježbavanjem vozačkih vještina.

Igrica je dostupna za Windows, PlayStation 4 i Xbox One.

Animal Crossing: New Leaf

Zanimljiva igrica i lagana za igranje, dostupna za korisnike još od 2001.godine. U igrici ste stanovnik malenog gradića, u kojem se nalaze i razne životinje, a na vama je da radite interakcije, gradite naselje i poboljšavate kuću i naselje za stanovanje.

Igrica je zanimljiva jer koristi realno vrijeme, i promjene se događaju ovisno o periodu dana i godišnjem dobu.

Dostupna je za Nintendo 3DS.