Xiaomi Mi TV 4S uskoro dostupan i kod nas

Xiaomi nam donosi novi model TV-a dijagonale 65 inča, s oznakom modela Mi TV 4S. Prodaja bi trebala započeti u svibnju ove godine, s cijenom od 549EUR.

Za te novce Xiaomi nudi Mi TV 4S 65”, sa 4K rezolucijom i certificiranom HDR10+ tehnologijom.

Android TV ima u sebi ugrađeni stereo sustav ozvučenja, i podršku za DTS-HD, kao i Dolby Audio.

Još je prošle godine Xiaomi počeo s prodajom svojih TV uređaja, pa je logično da i najnoviji model bude dostupan kod nas. Mi TV 4S 65” dolazi za dva mjeseca, i prema navodima iz kompanije, u službenim Mi trgovinama, spomenuti model televizora će se prodavati po cijeni od 549EUR.

Xiaomi TV je opremljen 4K panelom koji podržava HDR10+, za što bolju i oštriju sliku.

Xiaomi Mi TV će doći sa instaliranim Android 9.0 Pie sustavom, i aplikacijama poput: Amazon Prime Video, Netflix i YouTube.

Novi TV model tvrtke Xiaomi ima ugrađena 2 10W zvučnika s podrškom DTS-HD i Dolby Audio. Što se tiče povezivosti, Xiaomi će doći sa mrežnim priključkom, 3x USB priključka, i 3x HDMI priključka.

TV podržava Bluetooh povezivanje kao i Wi-Fi. Xiaomi Mi TV 4S ima 2GB radne memorije, i 16GB prostora za pohranu podataka.

Još nam ostaje za vidjeti dali će Xiaomi Mi TV 4 S 65” biti dostupan širom Europe, ili će prodaja ići po selektivnim lokacijama, u Xiaomi trgovinama.

Kako god bilo, ovaj TV je svakako zanimljiv, i dobar je izbor za one koji traže 4K Televizor po prihvatljivoj cijeni.